Garantie

Wij geven op al onze producten standaard een garantietermijn van 2 jaar.

Als het voor komt dat een bestelling schade oploopt tijdens transport kunt u aanspraak maken binnen 24 uur. Dit dient binnen 24 uur na ontvangst te worden gemaild inclusief ordernummer en foto’s van de schade. Indien de schade binnen de garantie valt, dan mag het product ongebruikt en in originele verpakking binnen 7 dagen omgeruild worden voor een ander exemplaar. Na deze periode wordt het product als gebruikt beschouwd en mag deze niet meer omgeruild worden.

Er kan natuurlijk ook iets anders gebeuren waardoor u aanspraak kunt maken op de garantie, ook dit dient u per email aan ons kenbaar te maken met ordernummer en foto’s van de schade.

Garantie is beperkt tot fabricagefouten, hieronder valt niet de schade ten gevolge van slijtage, oneigenlijk, onzorgvuldig c.q. ondeskundig gebruik, onderhoud, opslag of vervoer. Producten kunnen ten alle tijden ten gevolgen van UV licht verkleuren, dit is uitgesloten van garantie.

 

Fabricagefouten / oneffenheden
Al onze goederen hebben een kwaliteitscontrole bij de fabrikant ondergaan, indien u toch fabricagefouten, mankementen of oneffenheden aan de geleverde artikelen ontdekt dient u dit uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst te melden bij Meubelleader.

 

Klachten

Bij klachten, neem contact met ons op door te mailen naar info@meubelleader.nl. Vermeldt altijd het ordernummer en uw gegevens zodat wij sneller uw klacht kunnen oplossen.